Vad gör man med tiden som blir över på en konferens?

Låt oss vara ärliga. Även om ambitionen är att man utnyttjar all den tid som står till hans under en konferens för jobb så blir fallet sällan så. Dagarna är ofta fyllda av både lättsamma aktiviteter och allvarsamma jobbmöten medan programmet under kväll och morgon ofta gapar tomt.

Många nyttjar denna tid till att festa loss med nya och gamla kollegor och ofta finns det på konferensanläggningar inget större utbud av kvällsaktiviteter som inte inbegriper en bar och mycket alkohol. Men det finns en mycket mer spännande aktivitet som man kan ägna tiden år. Man kan ägna den åt att betta på svensk idrott.

Varför inte kombinera den långtråkiga konferensresan med denna spännande nya hobby?

Välj en operatör och lägg ut

Det är idag inte svårare än att välja en speloperatör för att börja sin nya hobby och samtidigt få tiden på hotelrummet att gå lite fortare. Det finns en uppsjö av operatörer som lämpar sig för nybörjare. Bland andra Metal casino har fina bonus erbjudanden som kan hjälpa dig att komma igång.

Utbudet av spel på svensk idrott är oändligt

Förr var det bara möjligt att betta på de sporter och matcher som valts ut av det statliga monopolet. Det i kombination med att det endast gick att lämna in kupongerna fysiskt under ombudens öppettider gjorde aktiviteten till en sällsynt dålig sådan för konferensgäster som ofta tillbringade dagarna och kvällarna på någon lätt isolerad anläggning någonstans i Sverige. Så är inte längre fallet. I och med nätoperatörernas intåg på den svenska marknaden och uppluckrandet av det svenska spelmonopolet så har betting på svensk idrott förvandlats till en alldeles utmärkt aktivitet för dem som inte vill spendera varje kväll av konferensen hängandes i baren. När man valt en operatör är det bara att välja en match som intresserar en för att sedan lägga sitt första bett. Har man tur så kan man även följa matchen direkt hos bettingbolaget vilket i sin tur gör det hela ännu mer spännande.