Underhållning och konferens

En enkel variant att tillhandahålla ett värde som lockar företagare och kunder är naturligtvis underhållning. Återigen är detta något som attraherar dem som har fokus på själva uppgiften, konfererandet. När detta är över kan man vilja ha en god bit mat, något gott att dricka och någon som underhåller. Detta med att tillhandahålla dealers för poker och blackjack har uppgetts som förslag förut och det finns ingenting som hindrar att man utbildar sin personal inom den ädla konsten att blanda en kortlek och agera bank. Något annat man kan önska hos sin personal är förmågan att underhålla.

Detta är inget nytt koncept utan något som anammats av Wallmans-salonger och många andra restauranger och hotell. Så, vad göra för att hävda sig i den konkurrensen? Erbjud förstklassig underhållning naturligtvis! Det behöver inte alls handla om att bjuda in Rod Stewart till desserten utan det behöver bara handla om att anlita skickliga musiker. Duktiga musiker. Dessa musiker behöver inte alls vara kända och berömda bara de är bra på vad de gör och skapar en minnesvärd upplevelse. Det behöver heller inte vara skönsång utan det kan lika gärna vara visor och skillingtryck. Det är heller inte nödvändigt att artisten står i centrum utan vederbörande kan helt enkelt vara duktig på att skapa en god atmosfär, det är värt oerhört mycket.

I de fall detta är ett koncept ni kommer att satsa på så ordnar ni helt enkelt en audition där musiker och artister får visa vad de kan och vilken kvalitet de håller. Antingen får de ni väljer ut ingå i er artistkatalog och ni bjuder in dem vid konferenser eller så är de anställda som en del av konferensanläggningens stab. Man kan även sätta ihop konstellationer av musiker beroende på vilka ekonomiska muskler man har att röra sig med som arrangör.